• EEN BEETJE OVER MIJ

Ik ben Julie Van Vlasselaer, 32 jaar, Equine Kiné, Kinesitherapeut voor paard en ruiter. Al van toen ik een klein meisje was, ben ik gebeten door de paardenmicrobe. Op 8-jarige leeftijd was het dan eindelijk zo ver, ik mocht een keer gaan paardrijden en ik was direct verkocht! Na een jaar op de wachtlijst te hebben gestaan, mocht ik in augustus 1994 starten met lessen bij dressuurstal Pronkenberg te Kontich. In 2007 studeerde ik af van de Hogeschool Antwerpen als humaan kinesitherapeut. Onmiddellijk begon ik aan de opleiding Dierfysiotherapie aan de Faculteit Diergeneeskunde te Gent en studeerde af als Fysiotherapeut voor paarden in 2010. Eindelijk had ik mijn grote droom waar gemaakt. Nadien heb ik me bijgeschoold in de Humane Manuele Therapie, het Natuurlijk Hoefbekappen, het Manueel Taping Concept en Equitaping.